• November 26, 2020, 06:35:38 PM
Welcome, Guest. Please login or register. Registration is free.
Did you miss your activation email?

Author Topic: IPBS after instal didnt ping  (Read 2869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline olega8900

  • Rookie
  • **
  • Posts: 2
IPBS after instal didnt ping
« on: December 01, 2013, 06:00:24 AM »
Hello All.

When i instaled avaya IPBS DECT station, i am configured them on static IP address based on MAC in my DHCP server. After some time all BSs didn't ping. When i troubleshoot this problem i found this:

ST-ACC-8070(config)#show mac-address-table port 3/17
Mac Address Table Aging Time: 300
Learning Enabled Ports 1/ALL,2/ALL,3/ALL,4/ALL
Number of addresses: 253

   MAC Address    Vid   Type       Source   
----------------- ---- ------- --------------
00-00-00-00-00-03    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-19    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-32    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-45    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-4D    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-6B    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-7D    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-99    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-A1    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-A4    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-A6    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-AE    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-C2    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-C8    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-CE    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-CF    7 Dynamic Unit:3 Port:17
00-00-00-00-00-E0    7 Dynamic Unit:3 Port:17

On this port phisically connected 1 BS.
I shut port 3/17, because i think that this BS is bad. And other BS also in the network and not ping(((

I do clear arp and clear mac-addr table, nothing......

When i take new BS and give the new IP address all nice!
My old Master BS and any other old BS is not ping((((

On the core, IP BS is present in ARP table and MAC table. Other network devices work good. Anyone can help me?

Sorry. I talk bad on English.

On my core:

ST-CORE-1062#show arp vlan 7
===============================================================================
                                        IP ARP
===============================================================================
IP Address      Age (min) MAC Address       VLAN-Unit/Port/Trunk Flags

-------------------------------------------------------------------------------
10.17.65.127    0         ff:ff:ff:ff:ff:ff VLAN#7               LB
10.17.65.119    82        00:01:3e:13:cb:d3 VLAN#7-3/5           D
10.17.65.124    84        00:01:3e:13:e1:a2 VLAN#7-T#5           D - my Master BS (not ping)
10.17.65.122    65        00:01:3e:13:cb:c9 VLAN#7-3/5           D
10.17.65.1      0         34:75:c7:61:38:82 VLAN#7               L
10.17.65.121    65        00:01:3e:13:cb:d2 VLAN#7-3/5           D
10.17.65.0      0         ff:ff:ff:ff:ff:ff VLAN#7               LB
10.17.65.120    66        00:01:3e:13:cb:ce VLAN#7-3/5           D
Total ARP entries : 8
-------------------------------------------------------------------------------
Flags Legend:
S=Static, D=Dynamic, L=Local, B=Broadcast

==================================================================

On access switch where master IPBS connected:

ST-ACC-3070#show mac-address-table port 3/46
Mac Address Table Aging Time: 300
Learning Enabled Ports 1/ALL,2/ALL,3/ALL,4/ALL,5/ALL
Number of addresses: 1

   MAC Address    Vid   Type       Source   
----------------- ---- ------- --------------
00-01-3E-13-E1-A2    7 Dynamic Unit:3 Port:46



« Last Edit: December 01, 2013, 06:02:56 AM by olega8900 »


Offline olega8900

  • Rookie
  • **
  • Posts: 2
Re: IPBS after instal didnt ping
« Reply #1 on: December 03, 2013, 12:28:10 AM »
I resolve this problem, reseted all BS in my large building((((