• September 28, 2020, 06:16:51 AM
Welcome, Guest. Please login or register. Registration is free.
Did you miss your activation email?

Author Topic: Minor bug in 5.8.x.x for ERS4800-series  (Read 1993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Řyvind Nikolaisen

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 52
Minor bug in 5.8.x.x for ERS4800-series
« on: March 27, 2015, 12:16:26 PM »
Just to let others know...

Logging into the 4800-platform running 5.8.0.0 works just as well as before - but with a minor and annoying detail. You need an extra line break/return after logging in before you see the prompt. Doesn't sound like much of a problem except that it causes problems with applications logging in to the swithces. HP NNM / HP NA have problems logging in and backing up the software. The same goes for Avaya Com with the BCM backup application. So - check if your configuration backups actually work after upgrading to 5.8.1.0 or future revisions. Anything below works like a charm!

Brgds
Řyvind
Best regards,

Řyvind Nikolaisen
Senior Network Architect
NetNordic Communications AS
Avaya ACE Fx #204


Offline FKRed

  • Rookie
  • **
  • Posts: 4
Re: Minor bug in 5.8.x.x for ERS4800-series
« Reply #1 on: March 31, 2015, 04:57:10 PM »
Hello Řyvind,

thanks for sharing this information. It is important for me to know.

Cheers

Offline Huko

  • Rookie
  • **
  • Posts: 2
Re: Minor bug in 5.8.x.x for ERS4800-series
« Reply #2 on: May 09, 2015, 02:11:15 AM »
How can I disable this feature or it is not possible?