• August 17, 2019, 09:39:20 AM
Welcome, Guest. Please login or register. Registration is free.
Did you miss your activation email?

Author Topic: 8612XLRS blades not coming up in 8610 chassis  (Read 1235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Northof9

  • Rookie
  • **
  • Posts: 10
8612XLRS blades not coming up in 8610 chassis
« on: August 08, 2019, 09:46:21 AM »
Purchased two 8612XLRS blades for two 8610 chassis. Both chassis running 5.1.8.3
DM sees the blades when installed but they will not go on-line
Reading a previous suggestion it was mentioned to upgrade the firmware/PIM for these blades
Put in the update command and the message came back saying the file was found and it will take "several minutes"
It has been 2 hours and the rotating prompt is still rotating. I assume that this process should not take this length of time.
Any suggestions would be appreciated.

Thanks!


Offline krc

  • Rookie
  • **
  • Posts: 12
Re: 8612XLRS blades not coming up in 8610 chassis
« Reply #1 on: August 08, 2019, 04:08:00 PM »
Been a long time, but I think you needed the .dld files in flash for certain blades (like the R's or RS's).
Each blade had a specific dld file.

Found this in a pdf for v5.1.8:
Run-time image for RS modules p80k5180.dld 1679776(size in bytes)
« Last Edit: August 08, 2019, 04:14:57 PM by krc »

Offline Northof9

  • Rookie
  • **
  • Posts: 10
Re: 8612XLRS blades not coming up in 8610 chassis
« Reply #2 on: August 09, 2019, 10:31:30 AM »
Thank you sir for the response.
The file you mention is in place in /flash and on the /pcmcia card
I do not get an error message but I guess the update procedure I am trying to call to update the PIM is not that intelligent to give out hints.
I think I will try looking at the logs.