• June 20, 2019, 08:03:20 AM
Welcome, Guest. Please login or register. Registration is free.
Did you miss your activation email?

Author Topic: WLAN 9100 with Ignition Server Kit  (Read 3188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aGeftwGER

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 78
WLAN 9100 with Ignition Server Kit
« on: November 07, 2014, 05:03:28 AM »
Has anybody running a Avaya 9100 Series WLAN with Ignition Server and Guest Manager for Guest Access in the WLAN invironment?


Offline MatzeKS

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 311
    • matzeks
    • Controlware GmbH - Germany
Re: WLAN 9100 with Ignition Server Kit
« Reply #1 on: November 28, 2014, 02:23:03 AM »
Yes, I do  ;D
------------------------------------------------------
ACE-Fx #00050

Offline aGeftwGER

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 78
Re: WLAN 9100 with Ignition Server Kit
« Reply #2 on: December 01, 2014, 02:08:52 AM »
can you explain what to do on both sides?

Offline MatzeKS

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 311
    • matzeks
    • Controlware GmbH - Germany
Re: WLAN 9100 with Ignition Server Kit
« Reply #3 on: December 07, 2014, 10:22:56 AM »
Here is my LAB-Setup as attachment which includes all necessary components.
Detailed informations how to configure all parts you'll find on related support sites from AVAYA
------------------------------------------------------
ACE-Fx #00050

Offline aGeftwGER

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 78
Re: WLAN 9100 with Ignition Server Kit
« Reply #4 on: January 09, 2015, 04:21:12 AM »
Hi Matthias,

ich habe das Problem, dass bei den 9100er APs das Captive Portal gar nicht auf geht, wenn sich ein Gast einloggt. Also die weiterleitung auf 185.0.0.1 passiert nicht. Hattest du da auch Probleme? ode benutzt du nicht das integrierte Captive Portal vom Access Point?

Offline MatzeKS

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 311
    • matzeks
    • Controlware GmbH - Germany
Re: WLAN 9100 with Ignition Server Kit
« Reply #5 on: January 09, 2015, 05:24:33 AM »
Hallo, ich nutze auch das Captive Portal vom WAP.
Die Weiterleitung funktioniert nicht bei jedem Client automatisch, aber auf alle Fälle bei Starten eines Browsers und nachfolgender Eingabe eine URL in Internet muss die Weiterleitung funktionieren.
Wenn Du magst, kann ich Dir Screenshots meiner Konfiguration(en) im WOS schicken.
Gib mir dazu, wen  Du magst, Deine Email via PN.

Wir schaffen das schon  ;)

Gruss aus Nordhessen - matthias
------------------------------------------------------
ACE-Fx #00050