• June 23, 2018, 04:03:12 PM
Welcome, Guest. Please login or register. Registration is free.
Did you miss your activation email?

Author Topic: Error on RFS-7000 and AP300  (Read 2133 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lnxjenn

  • Rookie
  • **
  • Posts: 5
Error on RFS-7000 and AP300
« on: February 17, 2016, 07:28:59 AM »
I am testing some old APs, trying to find working replacements. Below is what I have found on several.  Besides the basic answer of "it's screwed", is there something going on with these AP that is fixable or it's actually broken?  I have found 6 in a row, which I thought was a bit odd.  It's bad enough I have encountered several without working radios and 3 that won't even talk to the controller!  I'm basically marking these with the error spewing as broken, but it's unusual and my coworking had never seen it before...

Jan 01 00:34:34 2013: brk-rfs7000-3 : %NSM-4-IFUP: Interface ge4 is up
Jan 01 00:35:12 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:35:15 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:35:26 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:35:28 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:35:30 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:35:41 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:35:43 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:35:46 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:35:57 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:35:59 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:01 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:12 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:15 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:17 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:28 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:30 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:32 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:44 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:47 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:49 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:36:59 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:37:01 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:37:04 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:37:14 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured
Jan 01 00:37:17 2013: %USER-3-ERR: cfgd: * * ERROR: AP300 5C-0E-8B-3F-89-3D already configured


Offline McNulty

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 216
Re: Error on RFS-7000 and AP300
« Reply #1 on: February 18, 2016, 11:04:39 PM »
What is your firmware version on the RFS7000 ?
 Can you paste your running-config here?

Offline lnxjenn

  • Rookie
  • **
  • Posts: 5
Re: Error on RFS-7000 and AP300
« Reply #2 on: February 19, 2016, 09:07:18 AM »
I have attached a copy of the run-config (I just turned it back on)  I am using this to test APs. It was working fine, and then I started getting the messages after one of my colleagues unplugged it accidentally, trying to take the power injector. No changes were physically made to the controller. And even APs I had already tested, were starting to spew that error. 

brk-rfs7000-3#show version
RFS7000 version 5.4.3.0-018R
Copyright (c) 2004-2013 Motorola Solutions, Inc. All rights reserved.
Booted from primary

brk-rfs7000-3 uptime is 0 days, 00 hours 06 minutes
CPU is RMI XLR V0.4
Base ethernet MAC address is B4-C7-99-6D-8E-42
System serial number is 12286520400111
Model number is RFS-7010-1000-WR
FPGA version is 3.41


I hope that helps. let me know if there's any further information you  need to help with this issue.

Offline McNulty

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 216
Re: Error on RFS-7000 and AP300
« Reply #3 on: February 25, 2016, 09:12:50 PM »
I don't think you can have 3 RFS in a cluster in v5.4.3

Offline lnxjenn

  • Rookie
  • **
  • Posts: 5
Re: Error on RFS-7000 and AP300
« Reply #4 on: February 26, 2016, 04:37:57 AM »
I'm not running in a cluster. It's just a single device on my desk at this point. I was using it to test old APs and their radios. Originally the device was clustered with another, but they were removed from that site a few months ago.

Some of the spare APs have been coming up with no broadcast radio. So i was testing them.  The controller seemed fine and then it just started spewing that error, even with ones I had already tested.  So I'm not sure what happened to make the controller do that.

Offline lnxjenn

  • Rookie
  • **
  • Posts: 5
Re: Error on RFS-7000 and AP300
« Reply #5 on: March 03, 2016, 11:25:32 AM »
I've just done a wipe, upgrade and reconfiguration. The device has been redeployed. So I no longer have it!

But if anyone has insight about the error, Please let me know!  In case I see it again.