• November 26, 2020, 05:41:48 AM
Welcome, Guest. Please login or register. Registration is free.
Did you miss your activation email?

Author Topic: AP650 connectivity lost after Upgrade to WING 5.4  (Read 2911 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline OAmann

  • Rookie
  • **
  • Posts: 1
AP650 connectivity lost after Upgrade to WING 5.4
« on: July 29, 2013, 05:30:23 AM »
Dear all,

at first, hello and thanks for this place where i found a lot of hints and help.

My first post should not be an ask for help
instead i want to share a Info about a Problem i found during upgrading from Wing 4.3 to Wing 5.4.3

We have upgraded the Firmware on a RFS7000 Switch and after that we see some AP650 lost there connectivity to the Switch.
After a long search for the Problem we found that a combination of AP650 Motorola POE-Adapter and
3Com Switches are the Problem.

The Problem:
The AP650 got there Update and after the reboot they lost the connection to the 3Com Switch(Port LED indicator off)
because the couldn't find a proper Data Rate ore duplex method.


The Solution:
So after setting the 3Com Switch to a fixed Data Rate the AP650 directly begin to communicate with the RFS7000
and the configuration is send to the AP.
Just reload.. newbielink:http://www.motorolasolutions.com/web/error/html/US-EN.html [nonactive]


Offline hchen01

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 73
Re: AP650 connectivity lost after Upgrade to WING 5.4
« Reply #1 on: August 02, 2013, 02:26:16 AM »
Thanks for sharing