• September 28, 2020, 05:16:45 AM
Welcome, Guest. Please login or register. Registration is free.
Did you miss your activation email?

Author Topic: IPOffice v9 syslog always debug output  (Read 2501 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tipnringking

  • Rookie
  • **
  • Posts: 7
IPOffice v9 syslog always debug output
« on: November 19, 2014, 02:37:46 PM »
Hi there!

Thanks for dropping by.

New IPOffice deployments with version 9 have a new feature in the syslog settings that specifies "format" where you can select enterprise or IP Office.  Since this version has come out our syslog servers now have nothing but debug/kernel erroneous data with either "format".  I thought it was basic audit being enabled in the syslog portion but that doesn't seem to have fixed it, i've also tried ipoffice and enterprise versions for format type.

Kernel   debug   20 Nov 2014, 08:51:55   NILVALUE 172.x.y.z #^#AASuNAAAAAIAAAH2hoAc8AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADQAWABNAEwAIABNAGUAbQBPAGIAagBzAD0ANgAxACAAUABvAG8AbABNAGUAbQA9ADIAMAA5ADcAMQA1ADIAKAAxACkAIABGAHIAZQBlAE0AZQBtAD0AMgAwADgAMQA4ADcAMgAoADEAKQANAAoAA
Kernel   debug   20 Nov 2014, 08:51:55   NILVALUE 172.x.y.z

Has anyone else encountered this and does anyone know a fix for this issue.

Cheers,
« Last Edit: November 20, 2014, 10:54:31 AM by tipnringking »


Offline tipnringking

  • Rookie
  • **
  • Posts: 7
Re: IPOffice v9 syslog always debug output
« Reply #1 on: May 12, 2015, 10:07:50 AM »
this was resolved anyone getting this issue pm me - essentially just had to uncheck an option for syslog


under the syslog portion of the events, Basic audit stays on, uncheck system monitor
« Last Edit: October 26, 2015, 10:57:12 AM by tipnringking »