• September 15, 2019, 02:25:35 AM
Welcome, Guest. Please login or register. Registration is free.
Did you miss your activation email?

Author Topic: Avaya SIP 1140e registered to Audiocodes M3000  (Read 202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Steve D

  • Rookie
  • **
  • Posts: 1
Avaya SIP 1140e registered to Audiocodes M3000
« on: May 06, 2019, 02:09:19 PM »
Here goes. I have a need to to implement a number of 1140e sets from UNISTIM to SIP. I have done one set and the conversion was successful with the help of some of the instructions on the here So here is my problem; I want these phones to register to my Audiocodes Mediant 3000 SBC as Far End Users. I already have quite a few, 20-30 Polycom IP-7000 sets and a couple of Audio Codes 440HD registered and they work properly. In your sample files I don't see where you specify the sets Directory number or how to configure the set for TLS and SRTP. You also make reference to a "dialplan.txt file but no examples. I do have these in the Polycom but I doubt that they would be the same. When the set comes up now it asks for the ID and password I have put the set DN in as the ID (44737), but am not sure about the password. I have entered 44737 here but the set goes to another screen and finally just says "logging in user" and just stays there. Looking at the Sys Logs in the M3000 I see the set trying to register but always fails. So at this point I'm not sure where the problem lies or even if the M3000 will support the 1140e. The LW version on the 1140e is 04.04.29.00.


Offline Gejenose

  • Rookie
  • **
  • Posts: 2
    • บาคาร่า[
Re: Avaya SIP 1140e registered to Audiocodes M3000
« Reply #1 on: August 28, 2019, 04:56:53 AM »
I came to know this topic to apply it to the problems I've encountered.